Afișez 1–16 din 67 de rezultate

Acoperitori maneci

Acoperitorile maneci, care protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie. Domenii de utilizare: procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare, electronice.

Bikini de unica folosinta

Bikini unica folosinta utilizati in saloanele de remodelare corporala, cosmetica, clinici medicale, cabinete de masaj, centre spa. Ofera protectia si igiena necesara.

Bonete bufante unica folosinta albe

Bonete de unica folosinta albe, confectionate din material netesut ( polipropilena sau TNT). Sunt utilizate pentru potectia capului in spitale, clinici, centre spa, cabinete medicale si in industria alimentara. Bonetele de unica folosinta sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul din care sunt facute bonetele de unica folosinta are o calitate superioara ce face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete bufante unica folosinta bleu

Bonetele de unica folosinta sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Sunt folosite pentru potectia capului atat in spitale, clinici, cabinete medicale cat si in industria alimentara. Materialul de foarte buna calitate din care sunt facute bonetele de unica folosinta face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete bufante unica folosinta dublu elastic

Bonete bufante unica folosinta cu dublu elastic, albe, confectionate din material netesut (polipropilena sau TNT). Utilizate pentru potectia capului in spitale, clinici, centre spa, cabinete medicale si in industria alimentara. Aceste bonete bufante de unica folosinta sunt prevazute cu dublu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul din care sunt facute bonetele de unica folosinta are o calitate superioara ce face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete cu cozoroc netesute

Bonete bufante cu cozoroc albe, confectionate din material netesut (polipropilena sau TNT). Utilizate pentru potectia capului in industria alimentara. Aceste bonete bufante cu cozoroc sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul de calitatea superioara folosit la confectionarea acestor bonete unica folosinta cu cozoroc face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete tip cagula albe

Bonetele tip cagula sunt recomandate pentru industria alimentara sau blocul operator. Aceste bonete sunt confectionate din material netesut de 30 g.Bonetele tip cagula protejeaza in intregime parul, gatul si urechile.Pentru o fixare mai buna, acest tip de bonete este prevazut cu doua legaturi.

Botosi din plastic 20 micr

Botosi de unica folosinta din polietilena asigura protectia incaltamintei si contribuie la mentinerea spatiului curat. Acoperitori pentru incaltaminte de 20 micr sunt utilizati cel mai adesea:, in vizitele din fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate, in amenajari interioare pentru mentinerea spatiilor curate, in gradinite pentru mentinerea igienei, firme de curatenie.

Botosi din plastic 30 micr

Botosi de unica folosinta din polietilena asigura protectia incaltamintei si contribuie la mentinerea spatiului curat. Acoperitori pentru incaltaminte de 30 micr, cu o rezistenta foarte buna, sunt utilizati cel mai adesea:, in vizitele din fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate, in amenajari interioare pentru mentinerea spatiilor curate, in gradinite pentru mentinerea igienei, firme de curatenie.

Botosi unica folosinta

Botosi unica folosinta, cu elastic lipit manual, din polietilena groasa, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena. Botosi unica folosinta grosi, au o rezistenta foarte buna. Domenii de utilizare botosi unica folosinta: vizitele in fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate,amenajarile interioare,pentru mentinerea spatiilor curate,gradinite pentru mentinerea igienei,firme de curatenie.

Cearceaf de unica folosinta 160×220 cm

Cearceaf de unica folosinta, din material netesut (TNT), culoarea alba. Cearceaful de unica folosinta din material netesut este utilizat pentru protectia paturilor de consultatie din clinici sau spitale, a paturilor din saloanele de infrumusetare, centre spa sau cabinete de masaj. Cearceaful are dimensiunea 160×220 cm.

Cearceaf de unica folosinta 70cmX220cm

Cearceaf unica folosinta din material netesut (TNT), cu dimensiunile 70cmX220cm. Cearceaful de unica folosinta are culoaea alba si este destinat utilizarii in clinicile medicale, saloanele de infrumusetare, cabinetele de masaj sau centrele spa.

Cearceaf de unica folosinta 80×180 cm

Cearceaf de pat de unica folosinta din material netesut (TNT). Cearceaf de unica folosinta, culoarea alba, folosit pentru acoperirea paturilor din clinici medicale, saloane de infrumusetare, cabinete de masaj sau centre spa. Dimensiuni cearceafului de unica folosinta din material netesut este de 80 cm latime si 180 cm lungime.