Se arată toate cele 8 rezultate

Detergent dezinfectant pentru suprafete – Kohrsolin FF

Produs concentrat destinat cur?t?rii si dezinfectiei suprafetelor lavabile pe baz? de compu?i cuaternari de amoniu aditiva?i cu glutaraldehid? 5%. Produs economic – dilutie recomandata 0,5%. Aditivat cu odorizant si tenside neionice. Eficacitate bactericida, fungicida, tuberculocida, virucida si sporicida (impotriva Clostridium difficile).

Detergent Dezinfectant SEPTOQUAT

Compozitie: Clorura de benzalkoniu: 20 g/100 ml, Didecyldimethylammonium chloride:30g/100 ml, Propan-2-ol, Parfum (lamâie si mar), Inhibitori de coroziune, Surfactanti neionici. Aria de aplicare: Detergent dezinfectant sanitar: potrivit pentru toate tipurile de suprafete rezistente la apa din institutii de sanatate, spitale, colectivitati, hoteluri, industria farmaceutica si cosmetica. Prin stergere, sprayere sau automat, fara clatire ulterioara. Alimentar: Suprafete (hale de productie, depozite, etc.), ustensile si echipamente din bucatarii si oficii alimentare, vehicule de transport animale, alimente crude si/sau procesate – Prin stergere, imersie/inmuiere, fara clatire ulterioara. Spectru de actiune: bactericid, fungicid, virucid, tuberculocid si micobactericid. Concentratie 0,25-0,5%. Timp de actiune: 30 minute. Compatibil cu: metalele, plastice, cauciuc, lemn, ceramica, sticla, vopsea.

Servetele dezinfectante fara alcool pentru suprafete si echipamente medicale – Mikrobac Tissues

Servetele impregnate cu solutie de Mikrobac forte, destinate dezinfectiei rapide a mobilierului si a echipamentelor medicale sensibile la alcool. Recomandat pentru dezinfectia incubatoarelor si a display-urilor aparaturii medicale. Prezinta efect bactericid, fungicid si virucid in doar 30 sec. Recomandat pentru dezinfecaia rapida a sondelor ecografice (produs recomandat de catre Aloka si Philips)

Spray dezinfectant medical rapid ZHIVASEPT RAPID

Spray dezinfectant pentru dezinfectie rapida pe baza de alcool pentru suprafete si dispozitive medicale.Preparat gata de utilizare, cu miros placut, pentru dezinfectia rapida a suprafetelor rezistente la alcool.Dezinfectia rapida a suprafetelor din unitatile sanitare, cabinetele medicale de orice tip, institutiile publice si de invatamant (scoli, gradinite, crese).Dezinfectia rapida a suprafetelor mici si mobilierului: dispozitive medicale, mobilier, carucioare, paturi, saltele, clante, manere, telefoane, mese de lucru, tastaturi, etc.Dezinfectia rapida in sectiile de interventie (sali de operatii, saloane reanimare, etc.), sectoare din spitale (saloane, sali de primire si examinare urgente), utilitati comune (holuri de acces, ascensoare, sali de asteptare), dezinfectia rapida a ambulantelor, vehicule de transport calatori, etc.Spectru larg: bactericid (inclusiv MRSA), fungicid, virucid, micobactericid. Testat in conditii de curatenie si murdarie.