Showing 1–16 of 38 results

Acoperitori maneci

Acoperitorile maneci, care protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie. Domenii de utilizare: procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare, electronice.

Bentita cosmetica de unica folosinta

Bentita cosmetica de unica folosinta, din material netesut, prevazuta cu elastic circular. Bentita cosmetica este folosita pentru prinderea parului in cazul tratamentelor faciale si in centrele Spa.

Bikini de unica folosinta

Bikini unica folosinta utilizati in saloanele de remodelare corporala, cosmetica, clinici medicale, cabinete de masaj, centre spa. Ofera protectia si igiena necesara.

Bonete bufante unica folosinta albe

Bonete de unica folosinta albe, confectionate din material netesut ( polipropilena sau TNT). Sunt utilizate pentru potectia capului in spitale, clinici, centre spa, cabinete medicale si in industria alimentara. Bonetele de unica folosinta sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul din care sunt facute bonetele de unica folosinta are o calitate superioara ce face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete bufante unica folosinta dublu elastic

Bonete bufante unica folosinta cu dublu elastic, albe, confectionate din material netesut (polipropilena sau TNT). Utilizate pentru potectia capului in spitale, clinici, centre spa, cabinete medicale si in industria alimentara. Aceste bonete bufante de unica folosinta sunt prevazute cu dublu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul din care sunt facute bonetele de unica folosinta are o calitate superioara ce face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete cu cozoroc netesute

Bonete bufante cu cozoroc albe, confectionate din material netesut (polipropilena sau TNT). Utilizate pentru potectia capului in industria alimentara. Aceste bonete bufante cu cozoroc sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul de calitatea superioara folosit la confectionarea acestor bonete unica folosinta cu cozoroc face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete tip cagula albe

Bonetele tip cagula sunt recomandate pentru industria alimentara sau blocul operator. Aceste bonete sunt confectionate din material netesut de 30 g.Bonetele tip cagula protejeaza in intregime parul, gatul si urechile.Pentru o fixare mai buna, acest tip de bonete este prevazut cu doua legaturi.

Cearceaf de unica folosinta 160×220 cm

Cearceaf de unica folosinta, din material netesut (TNT), culoarea alba. Cearceaful de unica folosinta din material netesut este utilizat pentru protectia paturilor de consultatie din clinici sau spitale, a paturilor din saloanele de infrumusetare, centre spa sau cabinete de masaj. Cearceaful are dimensiunea 160×220 cm.

Cearceaf de unica folosinta 70cmX220cm

Cearceaf unica folosinta din material netesut (TNT), cu dimensiunile 70cmX220cm. Cearceaful de unica folosinta are culoaea alba si este destinat utilizarii in clinicile medicale, saloanele de infrumusetare, cabinetele de masaj sau centrele spa.

Cearceaf de unica folosinta 80×180 cm

Cearceaf de pat de unica folosinta din material netesut (TNT). Cearceaf de unica folosinta, culoarea alba, folosit pentru acoperirea paturilor din clinici medicale, saloane de infrumusetare, cabinete de masaj sau centre spa. Dimensiuni cearceafului de unica folosinta din material netesut este de 80 cm latime si 180 cm lungime.

Chiloti de unica folosinta

Chiloti de unica folosinta din material netesut, marime universala. Chiloti de unica folosinta utilizati in saloanele de remodelare corporala, cosmetica, clinici medicale, cabinete de masaj, cente spa si ofera protectia si igiena necesara.(ambalati individual)

Combinezoane de unica folosinta

Combinezoane de unica folosinta din material netesut (polipropilena), comode si rezistente. Combinezoane de unica folosinta care ofera o protectie generala, fiind prevazute cu gluga cu elastic la baza. Terminatiile de la maneci si picioare sunt de asemenea prevazute cu elestic, pentru o protectie mai buna. Aceste combinezoane de unica folosinta se inchid cu fermoar. Utilizare combinezoane de unica folosinta: protectie impotriva mizeriei si a prafului in laboratoare, cabinete medicale, industria alimentara, agricultura.

Combinezon de protectie cls III

Combinezoane de protectie antistatic din polipropilena laminata. Combinezon de protectie cu gluga, elastic in talie si incheieturi si glezne, cusaturi intarite in zonele critice, fermuar cu clapeta sigilabila. Caracteristici combinezon protectie antichimica:captuseala microporoasa permeabila la abur;fenta fermoar autoadeziva;mansete elastice la maneci si picioare;cusaturi etansate. Domenii de utilizare pentru combinezonul de protectie clasa III: industrie, industrie farmaceutica, camere curate, vopsitorie, manipulare de substante periculoase, curatenie industriala, marina, etc. Acest tip de combinezon protectie de unica folosinta este testat chimic, apartine categoriei CE III, tip 5?i 6, protejat impotriva elementelor radioactive si penetrarii agentilor patogeni. Combinezoane tip Chemsafe asigura protectie impotriva pesticidelor, pulverizari, splash de lichide, antistatica, protectie la pulberi radioactive, protectie impotriva germenilor patogeni.

Combinezon de unica folosinta din netesut

Combinezoane de unica folosinta din polipropilena (TNT), comode si rezistente.Ofera protectie generala,este prevazut cu gluga cu elastic la baza,terminatia la maneci si la picioare este prevazuta cu elastic, pentru o protectie mai buna, inchidere pe fata cu fermoar. Domenii de utilizare pentru combinezoane de unica folosinta: asigura protectie impotriva prafului si a mizeriei, cabinete medicale, industria alimentara, vopsitorii, agricultura.

Cotiere din plastic

Cotiere din plastic, prevazute cu elastic aplicat manual, pentru protectia echipamentului de lucru. Cotierele din plastic protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie. Domenii de utilizare: – procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare, electronice.Prevazute cu elastic aplicat manual.