Afișez toate cele 3 rezultate

Combinezoane de unica folosinta

Combinezoane de unica folosinta din material netesut (polipropilena), comode si rezistente. Combinezoane de unica folosinta care ofera o protectie generala, fiind prevazute cu gluga cu elastic la baza. Terminatiile de la maneci si picioare sunt de asemenea prevazute cu elestic, pentru o protectie mai buna. Aceste combinezoane de unica folosinta se inchid cu fermoar. Utilizare combinezoane de unica folosinta: protectie impotriva mizeriei si a prafului in laboratoare, cabinete medicale, industria alimentara, agricultura.

Combinezon de protectie cls III

Combinezoane de protectie antistatic din polipropilena laminata. Combinezon de protectie cu gluga, elastic in talie si incheieturi si glezne, cusaturi intarite in zonele critice, fermuar cu clapeta sigilabila. Caracteristici combinezon protectie antichimica:captuseala microporoasa permeabila la abur;fenta fermoar autoadeziva;mansete elastice la maneci si picioare;cusaturi etansate. Domenii de utilizare pentru combinezonul de protectie clasa III: industrie, industrie farmaceutica, camere curate, vopsitorie, manipulare de substante periculoase, curatenie industriala, marina, etc. Acest tip de combinezon protectie de unica folosinta este testat chimic, apartine categoriei CE III, tip 5?i 6, protejat impotriva elementelor radioactive si penetrarii agentilor patogeni. Combinezoane tip Chemsafe asigura protectie impotriva pesticidelor, pulverizari, splash de lichide, antistatica, protectie la pulberi radioactive, protectie impotriva germenilor patogeni.

Combinezon de unica folosinta din netesut

Combinezoane de unica folosinta din polipropilena (TNT), comode si rezistente.Ofera protectie generala,este prevazut cu gluga cu elastic la baza,terminatia la maneci si la picioare este prevazuta cu elastic, pentru o protectie mai buna, inchidere pe fata cu fermoar. Domenii de utilizare pentru combinezoane de unica folosinta: asigura protectie impotriva prafului si a mizeriei, cabinete medicale, industria alimentara, vopsitorii, agricultura.