Afișez toate cele 10 rezultate

Cearceaf de unica folosinta 160×220 cm

Cearceaf de unica folosinta, din material netesut (TNT), culoarea alba. Cearceaful de unica folosinta din material netesut este utilizat pentru protectia paturilor de consultatie din clinici sau spitale, a paturilor din saloanele de infrumusetare, centre spa sau cabinete de masaj. Cearceaful are dimensiunea 160×220 cm.

Cearceaf de unica folosinta 70cmX220cm

Cearceaf unica folosinta din material netesut (TNT), cu dimensiunile 70cmX220cm. Cearceaful de unica folosinta are culoaea alba si este destinat utilizarii in clinicile medicale, saloanele de infrumusetare, cabinetele de masaj sau centrele spa.

Cearceaf de unica folosinta 80×180 cm

Cearceaf de pat de unica folosinta din material netesut (TNT). Cearceaf de unica folosinta, culoarea alba, folosit pentru acoperirea paturilor din clinici medicale, saloane de infrumusetare, cabinete de masaj sau centre spa. Dimensiuni cearceafului de unica folosinta din material netesut este de 80 cm latime si 180 cm lungime.

Husa de pat unica folosinta 90cmX220cm

Huse de pat de unica folosinta confectionata din TNT (material netesut), pentru uz cosmetic. Husa de unica folosintaare culoarea alba si este prevazuta cu elastic la capete, pentru a sta fixa pe pat. Dimensiunile huselor de pat sunt: latime 90cm, lungime 220cm

Rola cearceaf unica folosinta 60cmx500m

Rola de cearceafuri de unica folosinta, din material netesut, culoarea alba. Cearceafurile de unica folosinta, din material netesut au rolul de a protejeaza patul din clinicile medicale, saloane de infrumusetare si cabinete de masaj.

Rola cearceaf unica folosinta 80cmx180m

Rola cearceaf de unica folosinta, din material netesut, culoarea alba. Cearceafurile se pot utiliza pentru protectia paturilor in clinici medicale, cabinete, ginecologie, saloane de masaj, saloane de infrumusetare.Portionata pe 180cm .

Role cearceaf hartie 50cmX50m

Role cearceaf hartie de unica utilizare, ideale pentru domeniul medical si cosmetic. Folosite pentru protectia pacientilor dar si a paturilor de consultatie sau cosmetica. Rola contine cearceafuri din celuloza extra alba, in 2 straturi de hartie foarte bine lipite intre ele. Pentru o mai usoara rupere cearceafusrile de hartie sunt portionate din 34 in 34 de cm.