Afișez toate cele 4 rezultate

Botosi din plastic 20 micr

Botosi de unica folosinta din polietilena asigura protectia incaltamintei si contribuie la mentinerea spatiului curat. Acoperitori pentru incaltaminte de 20 micr sunt utilizati cel mai adesea:, in vizitele din fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate, in amenajari interioare pentru mentinerea spatiilor curate, in gradinite pentru mentinerea igienei, firme de curatenie.

Botosi din plastic 30 micr

Botosi de unica folosinta din polietilena asigura protectia incaltamintei si contribuie la mentinerea spatiului curat. Acoperitori pentru incaltaminte de 30 micr, cu o rezistenta foarte buna, sunt utilizati cel mai adesea:, in vizitele din fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate, in amenajari interioare pentru mentinerea spatiilor curate, in gradinite pentru mentinerea igienei, firme de curatenie.

Botosi unica folosinta

Botosi unica folosinta, cu elastic lipit manual, din polietilena groasa, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena. Botosi unica folosinta grosi, au o rezistenta foarte buna. Domenii de utilizare botosi unica folosinta: vizitele in fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate,amenajarile interioare,pentru mentinerea spatiilor curate,gradinite pentru mentinerea igienei,firme de curatenie.