Afișez toate cele 5 rezultate

Bonete bufante unica folosinta albe

Bonete de unica folosinta albe, confectionate din material netesut ( polipropilena sau TNT). Sunt utilizate pentru potectia capului in spitale, clinici, centre spa, cabinete medicale si in industria alimentara. Bonetele de unica folosinta sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul din care sunt facute bonetele de unica folosinta are o calitate superioara ce face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete bufante unica folosinta bleu

Bonetele de unica folosinta sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Sunt folosite pentru potectia capului atat in spitale, clinici, cabinete medicale cat si in industria alimentara. Materialul de foarte buna calitate din care sunt facute bonetele de unica folosinta face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete bufante unica folosinta dublu elastic

Bonete bufante unica folosinta cu dublu elastic, albe, confectionate din material netesut (polipropilena sau TNT). Utilizate pentru potectia capului in spitale, clinici, centre spa, cabinete medicale si in industria alimentara. Aceste bonete bufante de unica folosinta sunt prevazute cu dublu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul din care sunt facute bonetele de unica folosinta are o calitate superioara ce face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete cu cozoroc netesute

Bonete bufante cu cozoroc albe, confectionate din material netesut (polipropilena sau TNT). Utilizate pentru potectia capului in industria alimentara. Aceste bonete bufante cu cozoroc sunt prevazute cu elastic in perimetru pentru reglarea circumferintei. Materialul de calitatea superioara folosit la confectionarea acestor bonete unica folosinta cu cozoroc face posibila circulatia usoara a aerului.

Bonete tip cagula albe

Bonetele tip cagula sunt recomandate pentru industria alimentara sau blocul operator. Aceste bonete sunt confectionate din material netesut de 30 g.Bonetele tip cagula protejeaza in intregime parul, gatul si urechile.Pentru o fixare mai buna, acest tip de bonete este prevazut cu doua legaturi.