Afișez toate cele 5 rezultate

Acoperitori maneci

Acoperitorile maneci, care protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie. Domenii de utilizare: procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare, electronice.

Cotiere din plastic

Cotiere din plastic, prevazute cu elastic aplicat manual, pentru protectia echipamentului de lucru. Cotierele din plastic protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie. Domenii de utilizare: – procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare, electronice.Prevazute cu elastic aplicat manual.

Cotiere unica folosinta

Cotiere unica folosinta, din plastic (polietilena), prevazute cu elastic aplicat manual. Aceste cotiere unica folosinta protejeaza impotriva contaminarii si mentin un nivel inalt de curatenie. Domenii de utilizare cotiere unica folosinta: procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare, electronice.

Mansete de unica folosinta

Mansete de unica folosinta utilizate pentru protectia echipamentului de lucru. Se folosesc in special in domeniile procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare si electronice; mansete de unica folosinta pastreaza echipamentul curat si previne contaminarea.(varianta cu elastic aplicat automatizat)

Mansete din plastic

Mansete din plastic, de unica folosinta utilizate pentru protectia echipamentului de lucru. Se folosesc in special in domeniile procesarea alimentelor, pictura, gradinarit, cabinete medicale si veterinare si electronice; pastreaza echipamentul curat si previne contaminarea.(varianta cu elastic aplicat automatizat)