Afișez 1–16 din 22 de rezultate

Nitrylex® GREEN

Manusi din nitril, nepudrate, de examinare si protectie, nesterile. Manusile, intr-o culoare verde pastel au fost create pentru stomatologi si pentru cei care prefera manusi in culori non standard. Manusile sunt produse din cauciuc nitrilic sintetic. In ceea ce priveste proprietatile manusii, acestea sunt comparabile cu cele ale manusilor din latex natural. Nu contin agenti de pudrare. Sunt recomandate persoanelor alergice la latex.

Nitrylex® one by one

Manusi din nitril, nepudrate, de examinare si protectie, nesterile. Sistem inovativ de dispenser in ambalarea Safe Pack. nitrylex® one by one sunt manusi de examinare si protectie de cea mai buna calitate. Sunt clasificate ca si dispozitive medicale – Clasa I, si ca echipament de protectie personala – Categoria III. Au un nivel de impermeabilitate foarte ridicat – AQL = 1.0.

Nitrylex® PF Collagen

Manusi din nitril, cu strat de alantoina si colagen, nepudrate, recomandate persoanelor alergice la latex. Stratul interior cu colagen si alantoina ajuta la mentinerea umiditatii pielii si faciliteaza calmarea si revitalizarea pielii. Minimalizeaza reactiile alergice si ajuta la reducerea iritatiilor pielii cauzate de agentul de pudrare.