Se arată toate cele 5 rezultate

Antiseptic pentru dezinfectia igieinica si chirurgicala a mainilor – Sterillium

Dezinfectantul de mâini N° 1 în Europa, realizeaz? dezinfectia igienic? a mâinilor conform EN 1500 în doar 30 sec. si pe cea chirurgical? conform EN 12791 în 1,5 min. Compozitia pe baz? de propanol, aditivat? cu factori de protectie epitelial? asigur? o tolerabilitate dermatologic? foarte bun?. Nu necesit? surs? de ap?. Eficacitate bactericida, fungicida, tuberculocida si virucida cu efect remanent de 3 ore de la aplicare.

Antiseptic pentru dezinfectia igieinica si chirurgicala a mainilor – Sterillium Gel

Gel hidroalcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Aditivat cu produse de ingrijire a tegumentelor. Excelenta toleranta dermatologica dovedita prin studii stiintifice.Dezinfectie igienica a mainilor (EN 1500) in 30 sec.Dezinfectie chirurgicala a mainilor (EN 12791) in 1,5 minute.Eficacitate bactericida, fungicida, tuberculocida si virucida cu efect remanent de 3 ore de la aplicare.

Dezinfectant maini ZHIVASEPT

Solutie dezinfectanta pe baza de alcooli pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor si pielii. Foarte buna toleranta a pielii. Solutie pe baza de 1-propanol si 2-propanol pentru dezinfectia mainilor si pielii. Acest dezinfectant de maini are o foarte buna toleranta a pielii, contine emolienti pentru protectie. Actiune foarte rapida. Bactericid (inclusiv MRSA), fungicid, virucid (HIV, HBV, HVC, Adenovirus, Poliovirus), tuberculocid. EN 1500, EN 12791, EN 14476+A1, EN 14348