Se arată toate cele 10 rezultate

Decontaminant pentru instrumentar Bomix plus

Decontaminant pentru instrumentar cu excelent efect de cur?tare si miros pl?cut. Eficacitate bactericida (EN 13727), fungicida (13624) si virucida(impotriva HVB, HIV, HCV). Poate fi utilizat inclusiv pe instrumente foarte sensibile, precum cele din silicon, latex sau pentru endoscoapele flexibile. Recomandat pentru utilizare împreun? cu sterilizantii pe baz? de acid peracetic.

Detergent Enzimatic ENZYDIP-3

Concentrat neutru pentru curatarea enzimatica a dispozitivelor si suprafetelor medicale inainte de dezinfectie sau sterilizare. EnzyDip – 3 este un detergent enzimatic special conceput pentru curatarea manuala a dispozitivelor medicale, instrumentelor chirurgicale si stomatologice sensibile si care se curata greu. O buna curatare prealabila asigura o siguranta mai mare la dezinfectarea sau sterilizarea urmatoare.

Detergent pentru instrumentar – Bodedex forte

Detergent pentru instrumentar cu excelent? putere de cur?tare, inclusiv a sângelui, biofilmului sau a substantelor de contrast. Dilutie recomandata 1% – timp de actiune 5 min. Foarte bun? compatibilitate cu orice tip de material datorit? continutului în inhibitori de coroziune si agenti anti-spumare. Recomandat pentru utilizare împreun? cu sterilizantii chimici pe baz? de glutaraldehid?. Poate fi folosit si in bai cu ultrasunete.

Dezinfectant SEPTOQUAT AM MD

Solutie dezinfectanta concentrata pentru dezinfectie si curatare instrumentar medical si dentar. Dezinfectant concentrat cu actiune bactericida, fungicida, tuberculocida si virucida si efect de curatare+dezinfectie intr-o singura etapa pentru instrumente medicale invazive si non-invazive de orice tip (inclusiv dentare) si a suprafetelor dispozitivelor medicale. Dezinfectia se efectueaza prin imersia instrumentelor in solutie sau prin stergerea suprafetelor dispozitivelor medicale.

Solutie Sterilizare la Rece GLUTASEPT

Solutie pentru sterilizare la rece pe baza de glutaraldehida. Preparat gata de utilizare, neactivat, cu actiune bactericida (incl. tuberculocida), fungicida, virucida si sporicida cu efect de curatare si sterilizare. Curatarea si dezinfectia instrumentelor medicale si dentare, a echipamentelor de anestezie si endoscoapelor (inclusiv cele termosensibile); Sterilizare chimica la rece a materialelor instabile termic (echipament medical, instrumente, etc.) Timp de actiune: 1 ora.

Solutie sterilizare la rece OXISEPT

Sterilizant la rece pe baza de acid peracetic. Preparat sub forma de pudra, pe baza de acid peracetic, obtinut in situ pentru sterilizare instrumente si echipamente medicale si stomatologice, echipamente endoscopie rigid si flexibil, echipament anestezie, sticlarie de laborator si orice fel de echipament termosensibil. Spectru de actiune: bactericid, fungicid, micobactericid, virucid, sporicid. Timp de actiune: 10 minute. Compatibilitate cu materiale: otel inoxidabil, PVC, polipropilena, polietilena, silicon, sticla, cauciuc. Solutia de lucru nu are miros, este biodegradabila si nu provoaca alergii.

Sterilizant chimic pe baza de acid peracetic – Korsolex PAA

Sterilizant chimic gata de utilizare pe baza de acid peracetic pentru instrumente termolabile si termostabile, cu actiune rapida – efect sterilizant in 15 min. Solutie activa 5 zile de la preparare sau minim 50 cicluri de reprocesare. Eficacitate bactericida, fungicida, micobactericida, virucida si sporicida. Produsul dispune de bandelete pentru testarea eficacitatii solutiei. Foarte buna compatibilitate cu diverse materiale datorita inhibitorilor de coroziune prezenti in compozitia produsului.